Miesten & poikien futismaajoukkueiden virallinen Twitter–tili. The official Twitter feed of the National Team Finland. #Huuhkajat #Pikkuhuuhkajat #Minihuuhkajat

27,6K Tweets

65,6K Followers

152 Following

Huuhkajat(@Huuhkajat) 's Twitter Profile Photo

Robert Ivanov pelasi tuttuun tapaan koko pelin Warta Poznanin voitettua Radomiak Radomin 3-2. Niilo Mäenpää pelasi ensimmäisen puoliajan.

account_circle

Rasmus Schüllerin Djurgården varmisti hopeaa Allsvenskanissa voitettuaan IFK Norrköpingin vieraskentällä 1-0. Schüller pelasi 67 minuuttia.

KELLO KÄY! ⌛ | Maajoukkueen verkkokaupassa hirrrrrrvittävän hyviä tarjouksia vain tänä yönä! 🎃

Ostoksille tästä ➡ go.palloliitto.fi/halloween_yomy…

KELLO KÄY! ⌛ | Maajoukkueen verkkokaupassa hirrrrrrvittävän hyviä tarjouksia vain tänä yönä! 🎃 Ostoksille tästä ➡ go.palloliitto.fi/halloween_yomy… #Huuhkajat #MeOlemmeSuomi #halloween

U19-pojat nimetty EM-karsintaturnaukseen! 🦉

Turnauksen kaksi parasta maata sekä karsintojen paras lohkokolmonen etenevät EM-jatkokarsintaturnaukseen. Palloliitto selvittää mahdollisuutta otteluiden striimaamiseen.

palloliitto.fi/ajankohtaista/…

U19-pojat nimetty EM-karsintaturnaukseen! 🦉 Turnauksen kaksi parasta maata sekä karsintojen paras lohkokolmonen etenevät EM-jatkokarsintaturnaukseen. Palloliitto selvittää mahdollisuutta otteluiden striimaamiseen. #Minihuuhkajat palloliitto.fi/ajankohtaista/…

HALLOWEEN YÖMYYNTI 🎃 | ⏰ Tänään alkaen klo 18.00 | Maajoukkueen verkkokaupassa hirrrrrrvittävän hyviä tarjouksia vain yhden yön ajan!

Tähtitarhan ottelut näkyvät suorana Palloliiton YouTube-kanavalla! 📺

Pelaajat kokoontuvat Eerikkilään muutaman tunnin kuluttua, ja pelit alkavat jo tänä iltana. Pelaajalista sekä otteluohjelma löytyvät uutisesta! 🙌

Onnea, Aki! 🥳

Aki Lahtinen täyttää tänään 64 vuotta. 56 A-maaottelun puolustaja nimettiin kerran Urheilutoimittajain Liiton ja kahdesti Palloliiton vuoden jalkapalloilijaksi. Gladiaattoriksi Lahtinen nimettiin vuonna 2019. Onnea, Aki! 🥳 #Huuhkajat

Benjamin Källman teki maalin Cracovian hakiessa 2-0-voiton Zaglebie Lubinin vieraana. Källman tuli vaihtoon viisi minuuttia ennen loppua.

Miesten Ykkönen(@MiestenYkkonen) 's Twitter Profile Photo

Kotimainen futissesonki on hiljalleen paketissa - Ykkösen puolella kausi tarjosi muun muassa uskomattoman hienoja maaleja! 😍

Kiitos mukana eläneille. 🙏

Yle Urheilu(@yleurheilu) 's Twitter Profile Photo

“Taianomainen” Teemu Pukki säväytti – Norwichin pitkä putki ilman voittoja katkesi yle.fi/urheilu/74-200…

Onni Valakari tuli 68. minuutilla vaihdosta ja sinetöi Pafos FC:n 2-0-voiton lisäajalla Nea Salamisin vieraana.