ajibtoo ™(@cheajibsayang) 's Twitter Profileg
ajibtoo ™

@cheajibsayang

young & beautiful • suami orang

ID:1231917942717026304

linkhttps://shope.ee/8UjwNB8rJ9 calendar_today24-02-2020 12:25:22

100,1K Tweets

37,2K Followers

713 Following

ajibtoo ™(@cheajibsayang) 's Twitter Profile Photo

Hi, we are the publisher of Tulisan by cheajibsayang. We have sent you a DM in regard to this tweet. We expect a prompt response, thank you.

account_circle
Murah rezeki Nur Athirah 🎀🩷(@tyraaeee) 's Twitter Profile Photo

Gigih ye i cari cafe ni walaupun sesat sikit 🤏🏻 tapi worth it ye! I prefer outdoor dia ada kipas so tak panas sangat pun. Anyways 10/10 *chefkiss 🫦* for the Streaky Beef Salted Egg Pasta & Matcha Latte!

ps: sorry kawan depan tak sempat ambil gambar dah ngap dulu pasta dia 🤣

Gigih ye i cari cafe ni walaupun sesat sikit 🤏🏻 tapi worth it ye! I prefer outdoor dia ada kipas so tak panas sangat pun. Anyways 10/10 *chefkiss 🫦* for the Streaky Beef Salted Egg Pasta & Matcha Latte! ps: sorry kawan depan tak sempat ambil gambar dah ngap dulu pasta dia 🤣
account_circle
Mune(@schxnht) 's Twitter Profile Photo

Ohhh beli dekat hanzgadget ke? Aku pun suruh adik aku beli dekat dia sebab trusted, yang lain tu kadang waswas dengan feedback dia 😂

account_circle
ajibtoo ™(@cheajibsayang) 's Twitter Profile Photo

Aku dah makan dah tauhu begedil si @bebelleyy ni, memang sedap rasa daging seketul seketul. Lepas tu daging lembut! Senang kunyah! Cili kicap dia pun pekat pedas pun tak sama dgn tempat lain mat!

Aku dah mintak izin owner paste whatsapp link dia kt sini wa.link/q1oyba…

Aku dah makan dah tauhu begedil si @bebelleyy ni, memang sedap rasa daging seketul seketul. Lepas tu daging lembut! Senang kunyah! Cili kicap dia pun pekat pedas pun tak sama dgn tempat lain mat! Aku dah mintak izin owner paste whatsapp link dia kt sini wa.link/q1oyba…
account_circle
ajibtoo ™(@cheajibsayang) 's Twitter Profile Photo

video TT: 'i want to tell you guys about this cordless vacuum yang harganya tak sampai pun RM300'

harga cordless vacuum - RM299

account_circle
ajibtoo ™(@cheajibsayang) 's Twitter Profile Photo

Beginner punya poster, ok la ni kan?

Orang Ipoh kalau nak repair fon, guna lah service saya ya.

tak nak dm, boleh terus whatsapp wa.me/60123845334

Beginner punya poster, ok la ni kan? Orang Ipoh kalau nak repair fon, guna lah service saya ya. tak nak dm, boleh terus whatsapp wa.me/60123845334
account_circle
Azril Rozali(@AZRILROZALI) 's Twitter Profile Photo

13 slots

Projek Kurus Lepas Raya, Juara Menang Cash RM2000.

Saya mencari peserta berat 60 kg ke atas yg struggle nk kurus tanpa skip makan. Challenge kurus ini untuk you gais. Peluang menang cash juara RM2000, Naib RM1000 & tempat ke-3 RM500 dalam 21 hari.

Tekan link di bio…

13 slots Projek Kurus Lepas Raya, Juara Menang Cash RM2000. Saya mencari peserta berat 60 kg ke atas yg struggle nk kurus tanpa skip makan. Challenge kurus ini untuk you gais. Peluang menang cash juara RM2000, Naib RM1000 & tempat ke-3 RM500 dalam 21 hari. Tekan link di bio…
account_circle