Jayzee(@jamalzabari) 's Twitter Profileg
Jayzee

@jamalzabari

Kingsmen by nakedspiritrunners

ID:901375572013498370

calendar_today26-08-2017 09:27:37

6,1K Tweets

590 Followers

250 Following

Nabil Jaeger(@afi_auditore) 's Twitter Profile Photo

@bella_tannn Betul. Bidang yang berbeza tapi hasilnya sama bila tidak dipraktikkan. Walaupun orang belajar sesuatu ilmu tu, tapi kalau dia taknak amal/percaya dengan ilmu itu, maka dia takkan mahir dalam sesuatu bidang tu walaupun benda asas

account_circle
Jayzee(@jamalzabari) 's Twitter Profile Photo

Bila congak2 sebulan dua nii, duit makan aku jer dah cecah RM25 - 35 sehari. Nampak nya terpaksa bawa bekal g kerja, klu nak join Daoh King nya 1st Class project.

account_circle
عبدالله اکمال(@MrAbdullahBobby) 's Twitter Profile Photo

Rezeki jadi sweeper 16km Janda Baik Ultra 2022, alhamdulilah beri kekuatan untuk bawa pulang last runner dan bagi semangat habiskan apa yang dia mula

Thanks Abang Jayzee & Acik Nina bersama sweep

Rezeki jadi sweeper 16km Janda Baik Ultra 2022, alhamdulilah beri kekuatan untuk bawa pulang last runner dan bagi semangat habiskan apa yang dia mula Thanks Abang Jayzee & Acik Nina bersama sweep
account_circle
Jayzee(@jamalzabari) 's Twitter Profile Photo

Sabtu race Twincity 12km , pagi ahad tiada sakit dan kecederaan.
Ahad 3+ jam menembak 📸 kat twincity marathon, hari ni peha aku sore. 😭😭😭. Byk sangat terbuat squat & lunges semalam.

account_circle