Agatha(@eklipssa) 's Twitter Profile Photo

Ви дојде крајот пичкици северџгански одродени !!! Бугаризација на Македонија
-НЕМА ДА ВИ ПОМИНЕ 🇲🇰🇲🇰🇲🇰

Ви дојде крајот пичкици северџгански одродени !!!  Бугаризација на Македонија
-НЕМА ДА ВИ ПОМИНЕ 🇲🇰🇲🇰🇲🇰
account_circle
Фелдмаршал Игорче Развигорче(@Igor_rujo) 's Twitter Profile Photo

Криминал и корупција насекаде.
Струја прескапа.
Храна прескапа.
Еден резервар гориво - пола плата.
Образование умрено.
Здравство погребано.
Албанизација и бугаризација на максимум.

Македонци што ќе правиме? Уште ли ќе седиме дома!?

* Одат на одмор

account_circle
Македонец #Бојкотира(@__Heliophile__) 's Twitter Profile Photo

Во јуни 2012 година скандираа „Уа Бугари, Бугари“.
Во јули 2022 година гласаа за бугаризација.

не е партија.
е секта, а тие што ги гласаат и поддржуваат секташиве, се умоболни одродени Северџани.

account_circle
Јован Јаулески / Jovan Jauleski(@jauleskij) 's Twitter Profile Photo

Предавничкиот договор за асимилација на Македонците треба да гори.

НЕ❗за бугаризација!

🔥

account_circle
Мистерија(@CheGuev21277156) 's Twitter Profile Photo

Република Чешка и Словачка им стави вето на Бугарија при обидот бугаризација на 24 Мај Св. Кирил и Методиј.

Денес повторно Чешка нè вади од калта и срањето наречено француски ултиматум за бугаризација на Македонија.

Шљакање! 🔥
Фала браќа! ❤

account_circle
Пејачот(@pejacot) 's Twitter Profile Photo

НЕ, НЕ, НЕ !!!
НЕ за бугаризација на Македонија !!!
Се гледаме во 19:00 часот пред Влада !

НЕ, НЕ, НЕ !!!
НЕ за бугаризација на Македонија !!!
Се гледаме во 19:00 часот пред Влада !
account_circle
Бемка(@B1PcG6cyiRrcoTr) 's Twitter Profile Photo

'Ова не е бугаризација. Ова е интеграција на Македонија во Бугарија'.б.б.

'Ова не е бугаризација. Ова е интеграција на Македонија во Бугарија'.б.б.
account_circle
Brane Petrushevski(@belichMacedonia) 's Twitter Profile Photo

Диктат и ултиматум, НЕ благодарам

Станувајте Македонци, станувај народе на Македонија

Имајте верба дека против народ никој не успеал да победи

Утре, 02.07.2022 година (сабота) во 19:00 часот пред Влада заедно да кажеме СТОП за бугаризација на Македонија

Се гледаме на улиците

Диктат и ултиматум, НЕ благодарам

Станувајте Македонци, станувај народе на Македонија

Имајте верба дека против народ никој не успеал да победи

Утре, 02.07.2022 година (сабота) во 19:00 часот пред Влада заедно да кажеме СТОП за бугаризација на Македонија

Се гледаме на улиците
account_circle
Види Види(@1VidiVidi) 's Twitter Profile Photo

ПРИФАЌАЈЌИ ГИ АНТИЦИВИЛИЗАЦИСКИТЕ И АНТИИСТОРИСКИТЕ ТЕЗИ НА НАЦИОНАЛШОВИНИСТИЧКА БУГАРИЈА ЗА ЗАЕДНИЧКА ПРОСЛАВА НА СВЕТИТЕ КИРИЛ И МЕТОДИЈ САМО СО БУГАРИТЕ, МАКЕДОНСКАТА ВЛАДА ПРИФАЌА АСИМИЛАЦИЈА И БУГАРИЗАЦИЈА

👇
facebook.com/1VidiVidi/phot…

ПРИФАЌАЈЌИ ГИ АНТИЦИВИЛИЗАЦИСКИТЕ И АНТИИСТОРИСКИТЕ ТЕЗИ НА НАЦИОНАЛШОВИНИСТИЧКА БУГАРИЈА ЗА ЗАЕДНИЧКА ПРОСЛАВА НА СВЕТИТЕ КИРИЛ И МЕТОДИЈ САМО СО БУГАРИТЕ, МАКЕДОНСКАТА ВЛАДА ПРИФАЌА АСИМИЛАЦИЈА И БУГАРИЗАЦИЈА

👇
facebook.com/1VidiVidi/phot…
account_circle
Рејмонд Редингтон(@Redington_M5) 's Twitter Profile Photo

Мартин Костовски од кога стана пратеник:

Се здебели 20+ килограми✅
Жена му ја вработи во Општина Куманово па во МНР и хонорарно во неколку Управни и Надзорни одбори на ЈП✅
Гласаше за Северна✅
Гласаше за Бугаризација✅
Се тепаше со Апасиев✅

Мартин Костовски од кога стана пратеник:

Се здебели 20+ килограми✅
Жена му ја вработи во Општина Куманово па во МНР и хонорарно во неколку Управни и Надзорни одбори на ЈП✅
Гласаше за Северна✅
Гласаше за Бугаризација✅
Се тепаше со Апасиев✅
account_circle
Impetigo(@gadz0) 's Twitter Profile Photo

Францускиот предлог испаѓа 'Напиши состав за бугаризација без да го употребиш зборот бугаризација'

account_circle
БаБаРоГ ///////////(@LepceSoSalamce) 's Twitter Profile Photo

Цобињата едвај чекале да си ги променат учебниците за нивната заееничка историја со Бугарите.

Не било нити за правда, ниту за мир, ниту за намалување админострација.

За бугаризација било

Цобињата едвај чекале да си ги променат учебниците за нивната заееничка историја со Бугарите.

Не било нити за правда, ниту за мир, ниту за намалување админострација.

За бугаризација било
account_circle