Meri Batakoja(@mei_botata) 's Twitter Profile Photo

Скопје вчера бил најзагаден главен град во светот, а во Македонија има уште три градови уште позагадени од него, за кои се прогласени привремените мерки. Уште позагадени од најзагадениот град на светот! Каде ни е дното?

account_circle
Стојко Мојов Слава Україні! 🇲🇰 🇺🇦 🇺🇸(@StojkoMojov) 's Twitter Profile Photo

Oвие луѓе и онака имаат претежок живот, наместо државата да им го олеснува таа се труди уште толку да им го отежне.

account_circle
(Не) Мирниот(@fenix_ave_fenix) 's Twitter Profile Photo

Исто како и Телма тв, и за
Заев-тв(24) денеска не е
празник Илинден, туку
само еден обичен ден.


Исто како и Телма тв, и за
Заев-тв(24) денеска не е 
празник Илинден, туку
 само еден обичен ден. 
#АЕК
#Илинден
#ЖалнаМакедонија
account_circle
Robert VELjANOVSKI(@r_veljanovski) 's Twitter Profile Photo

Ех, Mila Carovska! Преку ФБ групи, привезочиња на сдсN на кои таа им ги пишува и пушта текстовите, си прави терен за децата пак да седат дома, поради неспособност да организира настава во училиштата! 😭😭😭

Ех, @mila_carovska! Преку ФБ групи, привезочиња на сдсN на кои таа им ги пишува и пушта текстовите, си прави терен за децата пак да седат дома, поради неспособност да организира настава во училиштата! 😭😭😭

#ЖалнаМакедонија
account_circle
КајМакамот(@KajMakamot) 's Twitter Profile Photo

со оваа влас
За чешање коса 4 години Затвор
За Бајруш, Красничи, Терористи и др Криминалци надвор од затвор.Све да им ебам

#ЖалнаМакедонија со оваа влас
За чешање коса 4 години Затвор
За Бајруш, Красничи, Терористи и др Криминалци надвор од затвор.Све да им ебам
account_circle
Пуста Брезница(@dumrish) 's Twitter Profile Photo

Вања Лазарова -доајен на македонската изворна песна сместена во дом за стари лица ? а Есма 1000 евра пензија !

account_circle
Биби(@The_BB_) 's Twitter Profile Photo

Бојкотирам не било дпмне.
Левица не била дпмне.
Сосема случајно е тоа што НЕПАРТИСКОТО бојкотирам навива да помине предлогот на ПАРТИЈАТА дпмне за опозициски јавен обвинител и на таа позиција да биде именуван Апасиев, член на ПАРТИЈАТА левица.

account_circle
Злобната 👑🖤(@theuniqueevil) 's Twitter Profile Photo

Договорот ќе иде со европско знаменце, да тоа истото за кое е потребен 61 пратеник, а не 2/3 мнозинство!
Многу кеш е земен за ваква брза продажба на државата! клети изроди те продадоа!

Договорот ќе иде со европско знаменце, да тоа истото за кое е потребен 61 пратеник, а не 2/3 мнозинство!
Многу кеш е земен за ваква брза продажба на државата! #ЖалнаМакедонија клети изроди те продадоа!
account_circle
КајМакамот(@KajMakamot) 's Twitter Profile Photo

Они прво си се договараат конечно сами, а после нашава будала Зоран Заев го викаат да потпише, без гледање.
што дочека.

Они прво си се договараат конечно сами, а после нашава будала @Zoran_Zaev го викаат да потпише, без гледање.  
#ЖалнаМакедонија што дочека.
account_circle