Antic @FEBOntinyent.Escola de futbol convenida amb Villarreal CF i 25 equips: 4 d'ells femenins. 1r equip en 1a FFCV i Amateur Femení + Juvenil en 1a Regional

👍Saps que ja s'ha obert la inscipció per participar al CAMPUS D'ESTIU 2⃣0⃣2⃣4⃣❔
👌Amb la finalització de la temporada, quina millor opció de continuar gaudint del ⚽️❓
👉 webdelclub.com/web/Noticia.as…

account_circle

⏹️ Final a La Puríssima amb la derrota de l'Amateur Femení, tot i que les de Pepe Pla Ros havien retallat distàncies, el CD. Camporrobles Femenino s'emporta el partit per un resultat final d'1-4.
⚽Pauli havia marcat el que era l'1-3.

⏹️ Final a La Puríssima amb la derrota de l'Amateur Femení, tot i que les de @PepePlaRos havien retallat distàncies, el @CamporroblesFem s'emporta el partit per un resultat final d'1-4. ⚽Pauli havia marcat el que era l'1-3.

⏩ Està en joc la 2a meitat a La Puríssima amb la derrota momentània de l'Amateur Femení per 0-2 🆚 CD. Camporrobles Femenino , qui al descans ja guanyava a les de Pepe Pla Ros per la mínima

⏩ Està en joc la 2a meitat a La Puríssima amb la derrota momentània de l'Amateur Femení per 0-2 🆚 @CamporroblesFem , qui al descans ja guanyava a les de @PepePlaRos per la mínima

⏳ En poc ➕ de 3️⃣0️⃣ minuts començarà a La Puríssima el partit que l'Amateur Femení ha de jugar 🆚 CD. Camporrobles Femenino
👉🏼 L'entrenador Pepe Pla Ros ja té confirmat l'equip inicial per a este encontre que començarà a les 16:30
👏🏼En el dia de la MARE, elles són les protagonistes

⏳ En poc ➕ de 3️⃣0️⃣ minuts començarà a La Puríssima el partit que l'Amateur Femení ha de jugar 🆚 @CamporroblesFem 👉🏼 L'entrenador @PepePlaRos ja té confirmat l'equip inicial per a este encontre que començarà a les 16:30 👏🏼En el dia de la MARE, elles són les protagonistes

⏹️Finaaaaaaaaaal a La Puríssima ❗
💪🏼 Triomf del Deportivo Ontinyent per 2-0 🆚 Algemesí CF ⚽️ amb el que els de Angel Guarner Cambra certifiquen virtualment la permanència
⚽ Adrian i Aracil

⏹️Finaaaaaaaaaal a La Puríssima ❗ 💪🏼 Triomf del Deportivo Ontinyent per 2-0 🆚 @AlgemesiCF amb el que els de @aguarnercambra certifiquen virtualment la permanència ⚽ Adrian i Aracil

✔️Complida ja l'hora del partit a La Puríssima contínua guanyant el Deportivo Ontinyent 🆚 un Algemesí CF ⚽️ que s'ha quedat amb 🔟 jugadors.
👌🏼 2-0 pels de Angel Guarner Cambra

✔️Complida ja l'hora del partit a La Puríssima contínua guanyant el Deportivo Ontinyent 🆚 un @AlgemesiCF que s'ha quedat amb 🔟 jugadors. 👌🏼 2-0 pels de @aguarnercambra

⏩ S'ha reprès el partit a La Puríssima amb dues substitucions de Angel Guarner Cambra pel Deportivo Ontinyent que guanya 2-0 🆚 Algemesí CF ⚽️
👉🏼 Entren Borja i el juvenil Pedro per Olava i Alfaro

⏩ S'ha reprès el partit a La Puríssima amb dues substitucions de @aguarnercambra pel Deportivo Ontinyent que guanya 2-0 🆚 @AlgemesiCF 👉🏼 Entren Borja i el juvenil Pedro per Olava i Alfaro

⏯️ Goooooool d'Aracil pel Deportivo Ontinyent després d'una assistència de Fraaan⚡️ als 4️⃣4️⃣, que significa el 2-0 pels de Angel Guarner Cambra 🆚 Algemesí CF ⚽️ amb el que apleguem al descans

⏯️ Goooooool d'Aracil pel Deportivo Ontinyent després d'una assistència de @Fran_benito22 als 4️⃣4️⃣, que significa el 2-0 pels de @aguarnercambra 🆚 @AlgemesiCF amb el que apleguem al descans

🍶Temps d'hidratació a La Puríssima quan es compleixen els 3️⃣0️⃣ minuts i aplega el ⚽ del Deportivo Ontinyent a la treta d'un córner que Adrian fica dins la porteria del Algemesí CF ⚽️
👏🏼 1-0 pels de Angel Guarner Cambra que estan sent millors

🍶Temps d'hidratació a La Puríssima quan es compleixen els 3️⃣0️⃣ minuts i aplega el ⚽ del Deportivo Ontinyent a la treta d'un córner que Adrian fica dins la porteria del @AlgemesiCF 👏🏼 1-0 pels de @aguarnercambra que estan sent millors

▶️Amb un merescut homenatge a l'equip PREBENJAMÍ B, 🏆 hui de lliga, comença el partit entre el Deportivo Ontinyent i Algemesí CF ⚽️
🫵🏼 Angel Guarner Cambra juga d'eixida amb ivelin Soriano Andoni Juanjo Olava Ricard Ferri Sanchis Adrian Alfaro Fraaan⚡️ Aracil i Vaello

▶️Amb un merescut homenatge a l'equip PREBENJAMÍ B, 🏆 hui de lliga, comença el partit entre el Deportivo Ontinyent i @AlgemesiCF 🫵🏼 @aguarnercambra juga d'eixida amb @ivelin_popov Soriano @andonillosa9 Juanjo Olava @rfeerri Adrian Alfaro @Fran_benito22 Aracil i Vaello

⏳ En 3️⃣0️⃣ minuts començarà l'avantpenúltim partit del Deportivo Ontinyent en la present temporada
👉🏼 Visita La Puríssima el Algemesí CF ⚽️ i Angel Guarner Cambra ja té decidit l'equip per a este vital encontre programat per a les 18:00

⏳ En 3️⃣0️⃣ minuts començarà l'avantpenúltim partit del Deportivo Ontinyent en la present temporada 👉🏼 Visita La Puríssima el @AlgemesiCF i @aguarnercambra ja té decidit l'equip per a este vital encontre programat per a les 18:00

🤔Vos ho aneu a perdre ❓

⏰ Hui és DIA DE PARTIT pel Deportivo Ontinyent 🚗 Els de @aguarnercambra tornen a La Puríssima 🆚 @AlgemesiCF 🕔A partir de les 18:00 🫵Una nova oportunitat per aconseguir la permanència 👌🏼Vos necessitem pel ➕3⃣ ❗ 🤔Vos ho aneu a perdre ❓