FK Bodø/Glimt(@Glimt) 's Twitter Profile Photo

Touchdown Trondheim! 🛬

Vi har brukt flytiden godt og slipper en podkastepisode, spilt inn på rad 28 med Julian Faye Lund 🔥 anchor.fm/bodoglimt/epis…

account_circle

Det er slutt i Sveits og Glimt mister muligheten for sluttspill i Europa League i andre omgang ...

Nå blir det kamp om sluttspill i Conference League i stedet på Aspmyra om én uke!

Det er slutt i Sveits og Glimt mister muligheten for sluttspill i Europa League i andre omgang ... Nå blir det kamp om sluttspill i Conference League i stedet på Aspmyra om én uke!

1-2 ... Glimt flytter opp og dermed smeller det motsatt. Zürich går mot sin første seier i gruppespillet.

Det legges til seks minutter. Glimt må ha et mål om håpet om sluttspill i Europa League skal leve videre

Nok et bytte for Glimt. Albert Grønbæk tusler av. Elias Hagen kommer inn. Dermed flyttes Saltnes igjen ut på indreløperposisjonen, mens Hagen går inn sentralt.

Du dæven for en redning av Haikin! Han stopper en heading fra knapt et par meter. Slår ballen rett i tverrliggeren og Glimt får kontroll.

Dobbeltbytte for Glimt. Joel Mvuka og Lars-Jørgen Salvesen kommer inn. Målscorer Amahl Pellegrino og Runar Espejord har gjort sitt.

Aaiaiia! For en sjanse for Glimt! Grønbæk avanserer etter at Vetlesen vinner ballen på midten. Han slår videre til Amahl som finner Espejord i feltet. Tromsøværingen skyter på direkten, og keeper får så vidt en finger på den og slår til corner. NÆRT!