🇸🇳🇭🇹🇨🇱 Gruppe B play-off vinder
🇩🇰Danmark
🇨🇳 Kina

Det endelige kampprogram offentliggøres senest søndag. VM 2023 sparkes i gang den 20. juli.

Her er Danmarks VM-gruppe 🇩🇰 Kvindelandsholdet er i gruppe D: 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿England 🇸🇳🇭🇹🇨🇱 Gruppe B play-off vinder 🇩🇰Danmark 🇨🇳 Kina Det endelige kampprogram offentliggøres senest søndag. VM 2023 sparkes i gang den 20. juli. #ForDanmark #FIFAWWC
account_circle

VM-lodtrækning 🇩🇰

Her er fansenes bud Danmarks drømme- og skrækpulje til VM 2023 🏆

Du kan se lodtrækningen i dag fra kl. 08.00 på TV3sport.dk og Viaplay. Her bliver det afsløret, hvem Kvindelandsholdet skal møde i VM-gruppen.

FIFA Women's World Cup

VM-lodtrækning 🇩🇰 Her er fansenes bud Danmarks drømme- og skrækpulje til VM 2023 🏆 Du kan se lodtrækningen i dag fra kl. 08.00 på @TV3sportdk og @Viaplay_DK. Her bliver det afsløret, hvem Kvindelandsholdet skal møde i VM-gruppen. #ForDanmark #FIFAWWC @FIFAWWC

Testkampe på plads 📅

Kvindelandsholdets to udekampe i november:

🇨🇭 Schweiz den 11. november
🇳🇱 Holland den 15. november

Både Schweiz og Holland er lige som Danmark kvalificeret til VM 2023, så det er to spændende kampe, der venter 🙌

Testkampe på plads 📅 Kvindelandsholdets to udekampe i november: 🇨🇭 Schweiz den 11. november 🇳🇱 Holland den 15. november Både Schweiz og Holland er lige som Danmark kvalificeret til VM 2023, så det er to spændende kampe, der venter 🙌 #ForDanmark

Katrine Veje er kampens spiller 👏

Fansene har valgt Katrine Veje til Woman of the Match i kampen mod Australien.

Stort tillykke, Veje 💪🇩🇰

📸 fodboldbilleder.dk

Katrine Veje er kampens spiller 👏 Fansene har valgt Katrine Veje til Woman of the Match i kampen mod Australien. Stort tillykke, Veje 💪🇩🇰 #ForDanmark 📸 @fbbillederdk

Vi taber til Australien.

Tusind tak for støtten 🙏

Nu ser vi frem mod vores to kampe i november, som bliver offentliggjort onsdag.

Vi taber til Australien. Tusind tak for støtten 🙏 Nu ser vi frem mod vores to kampe i november, som bliver offentliggjort onsdag. #ForDanmark

Vi fører 1-0 ved pausen 👏

En god første halvleg med et lynhurtigt mål af Karen Holmgaard giver os en føring efter de første 45 minutter.

Se anden halvleg direkte på DR2 📺

Vi fører 1-0 ved pausen 👏 En god første halvleg med et lynhurtigt mål af Karen Holmgaard giver os en føring efter de første 45 minutter. Se anden halvleg direkte på @dr2tv 📺 #ForDanmark #Kvindelandsholdet

Startopstillingen 🇩🇰

Her er Kvindelandsholdets 11 udvalgte fra start til kampen mod Australien.

Amalie Vangsgaard får startdebut i angrebet 🙌

Se kampen på DR2 og DRTV fra kl. 17.30. Kick-off kl. 18.00.

Startopstillingen 🇩🇰 Her er Kvindelandsholdets 11 udvalgte fra start til kampen mod Australien. Amalie Vangsgaard får startdebut i angrebet 🙌 Se kampen på @dr2tv og DRTV fra kl. 17.30. Kick-off kl. 18.00. #ForDanmark

Vi glæder os! 🤩

𝗞𝗔𝗠𝗣𝗗𝗔𝗚 for Kvindelandsholdet! 🇩🇰 I aften spiller vi på hjemmebane mod VM-værterne @TheMatildas 🇦🇺 📍 Viborg Stadion ⏱️ 18.00 📺 @dr2tv & DRTV 📻 LIGA på P4 Vi glæder os! 🤩 #ForDanmark

Sidste træning før kamp 🇩🇰

Kvindelandsholdet tester tirsdag formen mod VM-værterne Australien ⚽

Kampen spilles på Viborg Stadion med kampstart kl. 18.00. Se opgøret på DR2.

Sidste træning før kamp 🇩🇰 Kvindelandsholdet tester tirsdag formen mod VM-værterne Australien ⚽ Kampen spilles på Viborg Stadion med kampstart kl. 18.00. Se opgøret på @dr2tv. #ForDanmark

KAMP-PROGRAM 🇩🇰

Så er der sat datoer for Herrelandsholdets 10 kampe i EM-kvalifikationen til næste år.

Hjulmands tropper starter hjemme mod Finland og slutter af i Nordirland i november, 2023.

KAMP-PROGRAM 🇩🇰 Så er der sat datoer for Herrelandsholdets 10 kampe i EM-kvalifikationen til næste år. Hjulmands tropper starter hjemme mod Finland og slutter af i Nordirland i november, 2023. #ForDanmark 📸 @fbbillederdk

Mille Gejl udtages til Australien-kampen 🇩🇰

Sofie Junge Pedersen har desværre pådraget sig en skade og bliver ikke klar til tirsdagens kamp mod Australien.

Mille Gejl udtages i stedet.

God bedring til Junge og velkommen i truppen til Gejl.

Mille Gejl udtages til Australien-kampen 🇩🇰 Sofie Junge Pedersen har desværre pådraget sig en skade og bliver ikke klar til tirsdagens kamp mod Australien. Mille Gejl udtages i stedet. God bedring til Junge og velkommen i truppen til Gejl. #ForDanmark