Mohammed Chahim(@MChahim) 's Twitter Profileg
Mohammed Chahim

@MChahim

🌹Europarlementariër @PvdAEuropa / Vice-president @TheProgressives | European Green Deal en Gezondheid 🍀 | 📍Helmond & Brussel | Vader van 2 👨‍👩‍👦‍👦

ID:91821215

linkhttps://www.europarl.europa.eu/meps/en/197782/MOHAMMED_CHAHIM/home calendar_today22-11-2009 16:41:24

7,8K Tweets

7,7K Followers

1,2K Following

Follow People
Randy Martens(@randymartens) 's Twitter Profile Photo

Eerlijk, ik ben wel een beetje klaar met journalisten die zich gedragen als recensenten van de politieke beeldvorming. Hun gemakkelijke diagnose is dat links “geen verhaal” heeft, terwijl ze jarenlang doof zijn geweest voor inhoud + verslaafd aan leeg populistisch spektakel.

account_circle
Marjolein Moorman(@MarjoleinMoor) 's Twitter Profile Photo

Reno Ik ben elke dag bezig om het onderwijs en jeugdzorg beter te maken, armoede te bestrijden, kansengelijkheid te bevorderen. Vertel ik vaak en veel over. Maar dat er nu een aantal bewindspersonen aantreedt die zich openlijk racistisch uit hebben gelaten, verdient ook aandacht

@renovandael Ik ben elke dag bezig om het onderwijs en jeugdzorg beter te maken, armoede te bestrijden, kansengelijkheid te bevorderen. Vertel ik vaak en veel over. Maar dat er nu een aantal bewindspersonen aantreedt die zich openlijk racistisch uit hebben gelaten, verdient ook aandacht
account_circle
Jonathan Huseman(@JonHuus) 's Twitter Profile Photo

Geestig proberen te zijn terwijl je eigen partij zowel dit kabinet met LPF, als het eerste (gedoog)kabinet met PVV als het aanstaande radicaal rechtse mede mogelijk heeft gemaakt.

account_circle
Nadia Bouras - نادية بوراس ⵏⴰⴷⵢⴰ ⴱⵓⵔⴰⵙ(@NadiaBouras) 's Twitter Profile Photo

Wie beweert dat ‘demonstranten Hamas-terroristen zijn die oproepen tot de moord op 7 miljoen Joden in Israël’ is dus ministeriabel. Deze uitspraak van Faber is van vier maanden geleden. Met je ‘uitspraken in het verleden’. Maar natuurlijk viel niemand over déze uitspraak.

account_circle
Mohammed Chahim(@MChahim) 's Twitter Profile Photo

Altijd maar projecteren en generaliseren.

En dat voor iemand die voorstelde een ‘MeToo’ wilde verzinnen.

Projecteer dit op die zielige vlogger, maak
hem niet de norm. 🗑️

account_circle
Iratxe García Pérez /❤️(@IratxeGarper) 's Twitter Profile Photo

The Socialists and Democrats stand united and we are ready to take on our historical responsibility.

Our political family is working to lead the pro-European and democratic alliance in our Union for the next five years. We will not negotiate on our values or key priorities.

The Socialists and Democrats stand united and we are ready to take on our historical responsibility. Our political family is working to lead the pro-European and democratic alliance in our Union for the next five years. We will not negotiate on our values or key priorities.
account_circle
Kati Piri(@KatiPiri) 's Twitter Profile Photo

Hoe snel extreem gedachtegoed genormaliseerd wordt blijkt wel uit het feit dat coalitiepartners NSC en VVD, de zelfverklaarde hoeders van goed en stabiel bestuur, gewoon akkoord hebben gegeven voor de benoeming van mensen als Markuszower, Faber en Klever.

account_circle
Chris Aalberts(@ChrisAalberts) 's Twitter Profile Photo

Je stemt op een partij die ‘goed bestuur’ wil en dan krijg je dit. Ja, iedereen van is er medeverantwoordelijk voor.

account_circle
Martijn van der Linden(@pmvdlinden) 's Twitter Profile Photo

Aangezien Thom van Campen in reactie op nareisfabels bij Buitenhof wegkomt met een bewering die al vaak weerlegd is.

Is 🇳🇱 aantrekkelijker dan onze buurlanden?

Asielverzoeken / 1.000 inwoners:
🇩🇪3,9
🇧🇪 2,5
🇪🇺 2,3
🇳🇱2,2

Asielvergunningen / 1.000 inwoners
🇩🇪1,6
🇧🇪 1,1
🇳🇱0,8
🇪🇺 0,8

account_circle
Martin Dogger(@martindogger) 's Twitter Profile Photo

Het kan toch niet zo zijn dat Dilan Yesilgöz - Zegerius hier opnieuw mee wegkomt? Informatie achterhouden voor de Kamer is een politieke doodzonde. Nou ja, achterhouden. Schaamteloos liegen eigenlijk. Of mag ik dat van DTOM niet zeggen?
volkskrant.nl/politiek/ind-h…

account_circle
Haitske van de Linde(@haitskevdlinde) 's Twitter Profile Photo

TL;DR deze advertentie is niet oké en daar spreek ik me over uit. Maar dan in een lange post. Sorry 🙃

Mensen die mij volgen weten dat ik raadslid ben in RaadHilversum, namens de De Hilversumse VVD. Daardoor ben je ook lid van de landelijke @VVD.

Landelijk worden er vaker keuzes

TL;DR deze advertentie is niet oké en daar spreek ik me over uit. Maar dan in een lange post. Sorry 🙃 Mensen die mij volgen weten dat ik raadslid ben in @RaadHilversum, namens de @VVDHilversum. Daardoor ben je ook lid van de landelijke @VVD. Landelijk worden er vaker keuzes
account_circle
Tim ‘S Jongers(@TimSJongers) 's Twitter Profile Photo

Filosofisch bezien gaat het dus om b*llshit, zoals in 1986 opgetekend door Harry Frankfurt. Punt is niet dat men liegt, maar dat men de waarheid irrelevant vindt. Zolang het statement het doel dient, lekker boeien. nrc.nl/nieuws/2024/06…

account_circle